Kuopion Energia

 
 

Sovi ajoissa laskujen maksujärjestelyistä

Poikkeustilanteet voivat yllättää myös taloudellisesti. Jos sinulla on kysymyksiä Kuopion Energian laskuun liittyen tai haluat tehdä maksujärjestelyitä, ota yhteys Ropo Capitaliin. Asiat järjestyvät usein helpommin, mitä nopeammin tilanteeseesi löydetään parhaiten sopiva ratkaisu.

Jos haluat sopia maksuajan pidennyksestä tai maksusuunnitelman tekemisestä, ota yhteyttä Ropon asiakaspalveluun puhelimitse 09 4246 1324 (avoinna ma-pe klo 8-20 ja la klo 10-15) tai sähköpostitse kuopionenergia@ropocapital.fi.

Lisäksi käytössäsi on Ropo Online palvelu (24/7), jossa voit tarkistaa laskusi tilanteen, siirtää eräpäivää tai tehdä maksusuunnitelman itsepalveluna. Ropo Online löytyy osoitteesta ropo-online.fi ja sinne kirjautuminen tapahtuu omilla verkkopankkitunnuksilla.

Eräpäivän siirto on maksuton palvelu. Maksusuunnitelmassa sovitaan maksueristä ja aikatauluista ja sen tekemisestä Ropo perii erillisen maksusuunnitelmakulun.

Yritystenkin osalta maksujärjestelyt ja lisämaksuaika ovat usein mahdollisia.

Perintälaskuihin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä puhelimitse 09 4246 1324ja sähköpostitse asiakaspalvelu@ropocapital.fi
Varaudu kertomaan Ropo Capitalin perintälaskulla näkyvä asianumerosi, se nopeuttaa asiasi käsittelyä.

« Takaisin « Muut ajankohtaiset uutiset

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista