Kuopion Energia

 
 

Savon Voima ja Kuopion Energia palvelevat asiakkaita jatkossa yhteisessä palvelukeskuksessa

Savon Voima ja Kuopion Energia ovat solmineet sopimuksen yhteisestä palvelukeskuksesta, jossa jatkossa palvellaan molempien asiakkaita keskitetysti. Savon Voiman toimitiloissa sijaitsevaan yhteiseen palvelukeskukseen kootaan asiakaspalvelun ja laskutuksen henkilöstö molemmista konserneista vuoden vaihteesta alkaen. Asiakkaille tämä tarkoittaa entistä parempaa asiakaspalvelua esimerkiksi kattavampien palvelukanavien ja aukioloaikojen myötä. Molempien yhtiöiden sähköverkon ja kaukolämmön asiakkaat saavat jatkossa palvelua yhdellä kontaktilla, niin sanotusti ”yhdeltä luukulta”. Yleiset asiakaspalvelun yhteystiedot säilyvät molempien konsernien osalta ennallaan ja Kuopion Energian palvelupisteessä Haapaniemellä palvellaan jatkossakin asiakkaita.

 

Yhteisen palvelukeskuksen toimintamallia ja tietojärjestelmäarkkitehtuuria on valmisteltu jo noin vuoden ajan. Yhteinen palvelukeskus aloittaa toimintansa vuoden 2020 alusta Savon Voiman toimitiloissa Rissalan yrityskylässä. Kevään aikana myös Savon Voiman asiakkaiden palvelupiste siirtyy Kuopion Energian toimitiloihin Haapaniemelle. Kaikki asiat hoituvat kuitenkin myös puhelimitse ja sähköpostitse, niin kuin tähänkin saakka.

 

 

 

 

 

« Takaisin « Muut ajankohtaiset uutiset

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista