Kuopion Energia

 
 

Häiriöt Huuhanmäen lämmöntoimituksessa korjattu

Tilanne 1.11.2019 klo 8.00

Huuhanmäen alueen kaukolämpöputken vuotokohta saatiin korjattua alkuillasta ja kiinteistöjen lämmönjakelu käynnistyi noin klo 21. Pahoittelemme, että korjaustyöt kestivät hieman arvioitua kauemmin.

Selvitämme vuotokohtaa ympäröivän putkiston ja katualueen lopullista korjaustarvetta ja teemme tarvittavat korjaustyöt seuraavien viikkojen aikana.

Lisätietoja: Verkkopäällikkö Pekka Lång, p. 040 709 7632

 

Tilanne 31.10.2019 klo 10.00

Lämpöhuolto on palautumassa kaikkialle muualle paitsi Huuhanmäen alueelle, jossa osa kaukolämpöverkosta on korjaustöiden takia pois käytöstä. Häiriökartasta näet, mitä kiinteistöjä lämmönjakelun keskeytys koskee. Linkki häiriökarttaan.

 

Tilanne 31.10.2019 klo 8.30

Haapaniemen voimalaitoksen käyttöhäiriön ja samanaikaisen kaukolämpöverkon vuodon vuoksi kaukolämmön toimitus Kuopiossa keskeytyi torstaiaamuna noin klo 5:30.

Vuoto on paikallistettu Niiralaan Huuhanmäen alueelle. Alueen lämpöhuolto on keskeytetty korjaustyön ajaksi. Korjaustyön arvioidaan kestävän torstai-iltaan saakka.

Kaukolämmön toimitushäiriö näkyy kuluttajille lämpimän käyttöveden liian matalana lämpötilana.

Kaukolämmön toimitus pyritään palauttamaan normaaliksi aamupäivän aikana. Tiedotamme tilanteesta kotisivuillamme päivän mittaan.

Pahoittelemme asiakkaillemme aiheutuvaa häiriötä.

 

« Takaisin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista