Kuopion Energia

 
 

Kaukolämpöverkon vuodon korjaus Puijonlaakson alueella 5.9.2019

Kuopion Energia Oy tekee kaukolämpöverkon vuodon korjausta Puijonlaakson alueella torstaina 5.9.2019. Korjauksen aikana lämmöntoimitus kiinteistölle loppuu, jonka takia lämmintä käyttövettä ei ole saatavilla korjaustyön aikana.

Puijonlaakson alueella suunniteltu lämmityksen katkoaika on 5.9.2019 klo 8.00 – 5.9.2019 klo 00.00. Tarkka katkoalue on nähtävissä Kuopion Energian häiriökartasta. Lämpökatko voi loppua ilmoitettua aiemmin. Asiakkaille ilmoitetaan katkosta etukäteen häiriöviestipalvelun kautta.

Pahoittelemme mahdollisesti asiakkaille aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja antaa verkkoinsinööri Mikko Holopainen, puh. 040 709 7636

Aluekartta Puijonlaakso

« Takaisin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista