Kuopion Energia

 
 

Kaukolämpöverkon saneeraus Saarijärven B-alueella 18. – 19.6.

Kuopion Energia Oy tekee kaukolämpöverkon saneerausta Saarijärven B-alueella tiistaina 18.6.2019. Saneerauksen aikana Saarijärven B-alueella lämmöntoimitus kiinteistölle loppuu, jonka takia lämmintä käyttövettä ei ole saatavilla korjaustyön aikana. Suunniteltu lämmityksen katkoaika on 18.6. klo 8.00 – 19.6. klo 06.00.

Tarkka katkoalue on nähtävissä Kuopion Energian nettisivuilla olevasta häiriökartasta. Lämpökatko voi loppua ilmoitettua aiemmin. Asiakkaille ilmoitetaan katkosta etukäteen häiriöviestipalvelun kautta.

Saneeraustyö tehdään keskitetysti, jolloin haitta asiakkaille on mahdollisimman pieni. Tehtävien perusparannusten avulla Kuopion Energia varmistaa laadukkaan ja häiriöttömän kaukolämmön toimituksen asiakkailleen myös jatkossa.

 

Keskeytysalue kartalla

Lisätietoja: Kuopion Energia Oy, verkkoinsinööri Mikko Holopainen, puh. 040 709 7636

« Takaisin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista