Kuopion Energia

 
 

Energiayhtiöiden asiakastutkimuksessa ykkössija kahdessa sarjassa

Kuopion Energia Oy ja Kuopion Sähköverkko Oy menestyivät erinomaisesti Energiateollisuuden (ET) IROResearchilla syksyllä 2018 teettämässä energiayhtiöiden asiakastyytyväisyyttä mittaavassa tutkimuksessa. Kuopion Energia osallistui kokonaistoimitusasiakkaiden (siirto- ja myyntiasiakkuus) tutkimukseen ja tulos oli 13 tutkimukseen osallistuneen yhtiön joukossa paras. Sähkönsiirtoasiakkaiden tutkimukseen osallistui 18 siirtoyhtiötä ja myös Kuopion Sähköverkko oli tässä joukossa paras.

Tutkimuksen mukaan energiayhtiöiden asiakkaille on tärkeintä häiriötön sähkön- tai lämmönjakelu, hinta ja selkeä laskutus. Kuopion Energian ja Kuopion Sähköverkon asiakkaat ovat erityisen tyytyväisiä henkilöstön ja asiakaspalvelun palveluhalukkuuteen. Tämän lisäksi asiakkaat antavat hyvät arvosanat mm. palvelun nopeudesta, online-palvelun käytettävyydestä ja hyödyllisyydestä sekä sähkönjakelun häiriöttömyydestä ja vikojen korjausnopeudesta.

IROResearch toteutti puhelinhaastattelut kesäkuusta marraskuun loppuun 2018. Kyselyä varten haastateltiin 28 energiayhtiön lähes 7 500:a asiakasta. Kyselyssä selvitettiin sähkön myynnin ja siirron, kokonaistoimituksen tai kaukolämmön asiakkaiden tyytyväisyyttä. Kuopion Energia ei ollut mukana kaukolämmön tutkimuksessa, johon osallistuminen on vuorossa vuonna 2019.

 

« Takaisin « Muut ajankohtaiset uutiset

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista