Kuopion Energia

 
 

Uuden energiapalveluyhtiön toimitusjohtajaksi Juha Keski-Karhu – Yhtiön nimi julki lähiaikoina

Kuopion Energia Oy, Savon Voima Oyj, Jyväskylän Energia Oy ja Lappeenrannan Energia Oy perustivat uuden sähkönmyyntiin ja energiapalveluihin keskittyvän valtakunnallisen yhtiön kesäkuussa. Yhtiö on nimennyt toimitusjohtajakseen syyskuun alusta alkaen Savon Voima -konsernin liiketoimintajohtaja Juha Keski-Karhun. ”Brändin suunnittelu on parhaillaan käynnissä ja tulemme julkisuuteen sen osalta lähiaikoina”, kertoo Juha Keski-Karhu.

YTM Juha Keski-Karhulla on pitkä kokemus sähkömarkkinoista ja myyntiliiketoiminnan johtamisesta. Hän aloitti Savon Voimassa vuonna 2000 riskienhallintapäällikkönä ja vuodesta 2009 alkaen Keski-Karhu on toiminut yhtiön salkunhallintaliiketoiminnan johtajana ja sittemmin sähkönmyynti- ja salkunhallinta – liiketoiminta-alueen johtajana.

Aloittaessaan uudella energiapalveluyhtiöllä on noin 250 000 asiakasta ja halu kasvaa aidosti valtakunnalliseksi energiapalvelujen tarjoajaksi. Keskeisenä tavoitteena on myös kasvaa uusien kotimaisten osakkaiden voimin ja muita yritysjärjestelyjä haetaankin jo aktiivisesti.

Sähkön kuluttaja- ja yritysmyynnin lisäksi uuden yhtiön palvelut kattavat esimerkiksi aurinkosähköjärjestelmät, kysyntäjousto- ja salkunhallintapalvelut, sähköisen liikenteen palvelut sekä erilaiset digitaaliset palvelut. – ”Näiden palveluiden tutut ammattilaiset siirtyvät yhtiön palvelukseen omistajayhtiöistä liikkeenluovutuksella loppuvuoden aikana,” tarkentaa Keski-Karhu.

Perustajayhtiöiden muut liiketoiminnot, kuten sähkönsiirto ja -tuotanto sekä lämpö-, vesi- ja kaasuliiketoiminta säilyvät osakasyhtiöissä.

Savon Voiman, Kuopion Energian, Lappeenrannan Energian ja Jyväskylän Energian nykyisten sähkönmyynnin asiakkaiden sopimukset tulevat siirtymään uuden yhtiön nimiin ja jatkuvat entisin ehdoin. Muutoksesta tiedotetaan asiakkaita hyvissä ajoin, eikä heidän tarvitse ryhtyä muutoksen vuoksi mihinkään toimenpiteisiin.

 

« Takaisin « Muut ajankohtaiset uutiset

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista