Kuopion Energia

 
 

IRO Research tekee Kuopion Energian asiakastyytyväisyystutkimuksen elokuussa

Kuopion Energia on mukana valtakunnallisessa, vuosittain toteutettavassa energiayhtiöiden asiakastyytyväisyystutkimuksessa, jossa tutkitaan kaukolämmön, sähkönsiirron ja sähkön kokonaistoimituksen asiakkaiden tyytyväisyyttä energiayhtiönsä toimintaan. Tutkimuksen pohjalta saamme arvokasta tietoa toimintamme kehittämiseksi ja asiakastyytyväisyyden lisäämiseksi.

Kysely tehdään puhelimitse 8.8. alkaen 150 satunnaisesti valitun sähkön kokonaistoimituksen (sähkön myynti sekä siirto) ja sähkönsiirron asiakkaan kanssa. Toivomme positiivista suhtautumista tutkimukseen.

 

« Takaisin « Muut ajankohtaiset uutiset

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista