Kuopion Energia

 
 

Haluatko vaikuttaa uuden valtakunnallisen energiapalveluyhtiön tulevaisuuden toimintaan ja palveluihin?

Kuopion Energia Oy, Savon Voima Oyj, Jyväskylän Energia Oy ja Lappeenrannan Energia Oy muodostavat yhdessä uuden sähkönmyyntiin ja energiapalveluihin keskittyvän valtakunnallisen yhtiön. Uuden yhtiön markkinoille tulon valmistelut ovat jo hyvässä vauhdissa ja asiakkaita otetaan mukaan kehitystyöhön.

Uuden yhtiön tavoitteena on asiakkaidensa parempi tunteminen. Tämän tavoitteen täyttämiseksi haetaan ensimmäisessä vaiheessa kehitysideoita ja toiveita tulevaisuuden toiminnasta lyhyen kyselyn avulla. Kyselyssä sinulla on mahdollisuus ilmaista kiinnostuksesi osallistua uuden yhtiön toiminnan, tarjonnan ja palvelujen kehitystyöhön myös jatkossa esimerkiksi online-ideapajoihin osallistumalla. Jatkossa kehitystyöhön osallistuvat asiakkaat palkitaan erityiseduilla.

Kyselyyn osallistujien kesken arvotaan viisi kylpylälahjakorttia (arvo 50 €).

Kiinnostuitko – lue lisää!

https://my.surveypal.com/Uusi-energiapalveluyhtio_asiakaskysely

 

 

« Takaisin « Muut ajankohtaiset uutiset

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista