Kuopion Energia

 
 

Vuosikertomus 2017 valmistui

Kuopion Energia -konsernin tulos parani huomattavasti edelliseen vuoteen verrattuna. Merkittävin tulosta parantava tekijä oli kymmenen vuoden takaisen yhtiörakennemuutoksen yhteydessä syntyneen liikearvopoiston päättyminen. Konsernin liikevaihto oli 97,4 miljoonaa euroa (100,5 miljoonaa vuonna 2016). Liikevoitto oli 21,0 miljoonaa (16,1) ja voitto ennen tilinpäätössiirtoja ja veroja 10,7 miljoonaa (5,7). Liikevaihto pieneni noin kolme prosenttia edellisvuodesta kaukolämmön ja sähköenergian hintojen laskun vuoksi.

Kuopion Energia -konsernin vuosikertomus on valmis ja sieltä voi tutustua tarkemmin toimintaamme vuonna 2017.

 

« Takaisin « Muut ajankohtaiset uutiset

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista