Kuopion Energia

 
 

Kesätyöpaikkamme ovat avoinna

Liity iloiseen joukkoomme! Haemme kesätyöntekijöitä asiakaspalveluun, kaukolämmön kunnossapitoon ja myyntitiimiin, sähköverkon suunnitteluun ja asiakaspalveluun, energiantuotannon kone-, sähkö- ja automaatiokorjaamolle sekä kiinteistökunnossapitoon ja turvetuotannon ympäristötehtäviin. Kesätyöhakemuksen voi kohdistaa suoraan haluamaansa tehtävään. Haku on avoinna 28.2.2018 asti. Valinnat pyrimme tekemään maaliskuun aikana ja kaikille kesätyöpaikkaa hakeneille ilmoitamme työnhaun tuloksesta. Tutustu tehtäviin ja jätä hakemuksesi tästä.

 

 

« Takaisin « Muut ajankohtaiset uutiset

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista