Kuopion Energia

 
 

Jakeluhäiriön syy selvinnyt

Leväsen sähköaseman jakeluhäiriön syyksi on selvinnyt suurjänniteverkon ylijännite. Sähköaseman suojalaitteet toimivat suunnitellusti ja erottivat sähköaseman verkosta. Tilannetta selviteltiin ja sähköt palautettiin uudelleen asiakkaille noin 20 minuutin kuluessa. Valitettavasti ylijännitetilanne toistui ja sähköt katkesivat asiakkailta noin 40 minuutiksi. Samanaikaisesti vianselvityksen kanssa varauduttiin palauttamaan sähköt asiakkaille toisten sähköasemien kautta.

Tilanne on nyt analysoitu. Olemme muuttaneet aseman suojalaitteiden ja jännitteensäädön toimintaa niin että vastaavassa tilanteessa asiakkailta ei katkea sähköt.

 

 

« Takaisin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista