Kuopion Energia

 
 

Kaukolämpöverkon saneeraus Puijonlaaksossa 20.-21.9.2017

Kuopion Energia Oy tekee kaukolämpöverkon saneerausta Puijonlaakson alueella keskiviikkona 20.9.2017. Saneerauksen aikana lämmöntoimitus kiinteistölle loppuu, jonka takia lämmintä käyttövettä ei ole saatavilla korjaustyön aikana. Keskeytys Puijonlaaksossa koskee Sompatietä, Hiihtäjäntien osoitteita 6 – 15 ja Sammakkolammentie 6:tta. Suunniteltu lämmityksen katkoaika on 20.9. klo 9.00 – 21.9. klo 06.00.

Tarkka katkoalue on nähtävissä Kuopion Energian nettisivuilla olevasta häiriökartasta. Lämpökatko voi loppua ilmoitettua aiemmin. Asiakkaille ilmoitetaan katkosta etukäteen häiriöviestipalvelun kautta.

Saneeraustyö tehdään keskitetysti, jolloin haitta asiakkaille on mahdollisimman pieni. Tehtävien perusparannusten avulla Kuopion Energia varmistaa laadukkaan ja häiriöttömän kaukolämmön toimituksen asiakkailleen myös jatkossa.

Lisätietoja

Kuopion Energia Oy, verkkoinsinööri Pekka Lång, puh. 040 709 7632

Aluekartta

 

 

 

« Takaisin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista