Kuopion Energia

 
 

Asiakastyytyväisyyttä tutkitaan syys-lokakuussa

IRO Research tekee Kuopion Energian asiakastyytyväisyystutkimuksen syys-lokakuussa.

Kuopion Energia on mukana valtakunnallisessa, vuosittain toteutettavassa energiayhtiöiden asiakastyytyväisyystutkimuksessa, jossa tutkitaan kaukolämmön, sähkönsiirron ja sähkön kokonaistoimituksen asiakkaiden tyytyväisyyttä energiayhtiönsä toimintaan. Tutkimuksen pohjalta saamme arvokasta tietoa toimintamme kehittämiseksi ja asiakastyytyväisyyden lisäämiseksi.

Kysely tehdään puhelimitse 20.9. alkaen 150 satunnaisesti valitun sähkön kokonaistoimituksen (sähkön myynti sekä siirto) ja kaukolämmön asiakkaan kanssa. Toivomme positiivista suhtautumista tutkimukseen.

« Takaisin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, Kuopion Energian sivustolla käytetään evästeitä.
Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja