Kuopion Energia

 
 

Asiakaspalvelumme palvelee elokuusta alkaen jälleen normaalisti

Asiakas- ja puhelinpalvelumme on avoinna arkisin klo 9-16. Sopimus- ja laskuasioiden puhelinpalvelu on tavoitettavissa ma-to klo 18 saakka. Asiakaspalvelumme numero on 020 520 01 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@kuopionenergia.fi. Verkkoasiointi on käytettävissäsi ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Näin voit varmistaa sen, että voit hoitaa energia-asiasi silloin, kun sinulle sopii, oman aikataulusi mukaisesti. Online-palvelu 24/7, https://online.kuopionenergia.fi

« Takaisin « Muut ajankohtaiset uutiset

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista