Kuopion Energia

 
 

Kaukolämpöverkon saneeraus Rypysuolla 15.-16.6.

Kuopion Energia Oy tekee kaukolämpöverkon saneerausta Rypysuon alueella torstaina 15.6.2017. Saneerauksen aikana lämmöntoimitus kiinteistölle loppuu, jonka takia lämmintä käyttövettä ei ole saatavilla korjaustyön aikana. Suunniteltu lämmityksen katkoaika on 15.6. klo 9.00 – 16.6. klo 06.00.

Tarkka katkoalue on nähtävissä Kuopion Energian nettisivuilla olevasta häiriökartasta. Lämpökatko voi loppua ilmoitettua aiemmin. Asiakkaille ilmoitetaan katkosta etukäteen häiriöviestipalvelun kautta.

Saneeraustyö tehdään keskitetysti, jolloin haitta asiakkaille on mahdollisimman pieni. Tehtävien perusparannusten avulla Kuopion Energia varmistaa laadukkaan ja häiriöttömän kaukolämmön toimituksen asiakkailleen myös jatkossa.

Pahoittelemme asiakkaille mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja antaa verkkoinsinööri Pekka Lång, puh. 040 709 7632

 

« Takaisin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista