Kuopion Energia

 
 

Kaukolämpöverkon saneeraus Hatsalassa 29.-30.6. – tilannepäivitys 29.6. klo 18.50

Kuopion Energia Oy tekee kaukolämpöverkon saneerausta Hatsalan alueella torstaina 29.6.2017. Saneerauksen aikana lämmöntoimitus kiinteistölle loppuu, jonka takia lämmintä käyttövettä ei ole saatavilla korjaustyön aikana. Suunniteltu lämmityksen katkoaika on 29.6. klo 16.00 – 30.6. klo 02.00. Tulliportinkadun työmaalla ilmenneiden ongelmien vuoksi keskeytyksen arvioitu uusi päättymisaika on 30.6.2017 klo 06.00.

Tarkka katkoalue on nähtävissä Kuopion Energian nettisivuilla olevasta häiriökartasta. Lämpökatko voi loppua ilmoitettua aiemmin. Asiakkaille ilmoitetaan katkosta etukäteen häiriöviestipalvelun kautta. Kaukolämpöjakelun keskeytysalue laajentunut koskemaan myös seuraavia osoitteita: Kasarmikatu 14, Torikatu 21, Torikatu 24, Torikatu 26 ja Torikatu 27.

Saneeraustyö tehdään keskitetysti, jolloin haitta asiakkaille on mahdollisimman pieni. Tehtävien perusparannusten avulla Kuopion Energia varmistaa laadukkaan ja häiriöttömän kaukolämmön toimituksen asiakkailleen myös jatkossa.

Pahoittelemme asiakkaille mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja antaa verkkoinsinööri Pekka Lång, puh. 040 709 7632

« Takaisin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista