Kuopion Energia

 
 

Kaukolämpöputken tyhjennys Särkiniemessä 4.6.

Kumpusaarentien ja Leväsentien tietyöt aiheuttavat muutoksia alueella oleviin Kuopion Energian kaukolämpölinjoihin. Tämän takia tyhjennämme alueella olevaa putkilinjaa sunnuntaina 4.6.2017 n. klo 18 alkaen. Tyhjennys kestää maanantaihin 5.6.2017 saakka. Putki sisältää 600 m3 lämmintä vettä, joka johdetaan maaston ja alueen sadevesikaivojen kautta Siikalahteen. Kaukolämpövesi on lämmintä ja miedosti värjättyä/fluorisoivaa, joten alueella saattaa esiintyä höyryä tai värjäytynyttä vettä. Vesi on täysin myrkytöntä. Pahoittelemme muutostyöstä mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä.

 

Lisätietoja antaa verkkoinsinööri Pekka Lång, puh. 040 709 7632.

 

« Takaisin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, Kuopion Energian sivustolla käytetään evästeitä.
Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja