Kuopion Energia

 
 

Yhteinen sähkönmyyntiyhtiöhanke hylättiin Kajaanissa

Kuopion Energia Oy, Jyväskylän Energia Oy ja Loiste Oy ovat valmistelleet yhteisen sähkönmyyntiyhtiön perustamista. Voimien yhdistämisellä tavoiteltiin vahvempaa asemaa muuttuvilla sähkömarkkinoilla. Hankkeesta tiedotettiin helmikuussa 2017. Tämän hankkeen valmistelu on nyt päättynyt, koska Kajaanin kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 16.5.2017, että yhteisen sähkönmyyntiyhtiön perustamista ei hyväksytä.

Kajaanin kaupunki perusteli hylkäävää päätöstään sillä, että uuden sähkönmyyntiyhtiön osakassopimuksen ehdot eivät olleet Loisteen kannalta hyväksyttävät. Osakassopimuksen sisällöstä käytiin jatkoneuvotteluja, mutta niissä ei kuitenkaan löydetty Kajaanin kaupunkia tyydyttävää ratkaisua. Kajaanin kaupunki on energiayhtiö Loisteen pääomistaja.

« Takaisin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, Kuopion Energian sivustolla käytetään evästeitä.
Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja