Kuopion Energia

 
 

Helenin markkinointikampanja herättää hämmennystä

Helen on tehnyt Kuopion alueelle markkinointikampanjan, jossa viitataan sähkönmyyntisopimusten siirtämisestä uuteen yhtiöön. Kirjeestä voi saada käsityksen, että myyntisopimukset siirtyisivät Helenille. Tämä ei pidä paikkaansa. Helen Oy, entinen Helsingin Energia, on Helsingin kaupungin omistama energiayhtiö. Kuopion Energialla ei ole mitään yhteistyösuunnitelmia Helenin kanssa.

Kuopion Energia valmistelee yhdessä Jyväskylän Energian ja Loisteen kanssa yhteisen sähkönmyyntiyhtiön perustamista. Asiasta ei ole kuitenkaan vielä tehty päätöstä. Mikäli hanke toteutuu, siitä tiedotetaan asiakkaita erikseen. Asiakkaiden ei kannata huolestua, eikä sähkönmyyntisopimuksille tarvitse tehdä mitään. Jos uusi yhtiö päätetään perustaa, asiakkaiden nykyiset sähkönmyyntisopimukset siirtyvät sellaisenaan uuden yhtiön vastuulle.

Hankkeesta on tiedotettu 9.2.2017, linkki tiedotteeseen.

 

 

« Takaisin « Muut ajankohtaiset uutiset

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista