Kuopion Energia

 
 

Kesätyöpaikat

Kesätyöpaikkahakumme on avoinna 28.2.2017 asti. Hakemuksen voi kohdistaa suoraan haluamaansa tehtävään. Valinnat pyritään tekemään maaliskuun aikana ja kaikille kesätyöpaikkaa hakeneille ilmoitetaan työnhaun tuloksesta. Jos kesätyökyselyitä tulee puhelimitse tai sähköpostitse, voi ne ohjata suoraan täyttämään nettihakemuksen.

Kuopion Energia on mukana vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus (lisätietoja: kesaduuni.org/).

Osallistumme myös MegaTärskyt-rekrytointimessuille 21.-23.2. Messut pidetään Kuopio-hallissa.

« Takaisin « Muut ajankohtaiset uutiset

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista