Kuopion Energia

 
 

Valtakunnallinen JÄÄTYVÄ 2017 -harjoitus testaa varautumissuunnitelmia ja yhteistoimintaa Pohjois-Savossa

Pohjois-Savossa järjestetään lokakuussa 2017 varautumista ja toiminnan jatkuvuuden hallintaa kehittävä yhteistoimintaharjoitus JÄÄTYVÄ 2017. Harjoitustilanteena on vakavan sääilmiön jälkeinen laaja-alueinen ja pitkäkestoinen sähkön kanta- ja jakeluverkkojen häiriö. Käytännön harjoitus kestää kaksi päivää -konkreettinen suunnittelu ja yhteistyö kuntien varautumissuunnitelmien ja eri osapuolien yhteistyön parantamiseksi on jo alkanut.

Lue Huoltovarmuuskeskuksen tiedote

« Takaisin « Muut ajankohtaiset uutiset

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista