Kuopion Energia

 
 

Häiriöinfo matkapuhelimeen ja/tai sähköpostiin

 hairiotekstiviesti740

Parannamme häiriötilanteiden asiakastiedotusta ottamalla kevään aikana käyttöön sähkö- ja kaukolämpöverkon jakelun häiriötilanteiden viestipalvelun. Kun sinulla on palvelu käytössäsi, saat tekstiviestillä ja/tai sähköpostitse ilmoituksen tiedossamme olevista sähkön ja kaukolämmön jakeluhäiriöistä, suunnitelluista keskeytyksistä, vikakeskeytyksistä sekä viankorjauksen etenemisestä ja vian päättymisestä. Kun sähköt tai lämmöt ovat taas päällä, lähetämme sinulle uuden viestin. Asiakkaanamme sinut liitetään palveluun automaattisesti. Saat tekstiviestin, kun sinut on liitetty palveluun.

« Takaisin « Muut ajankohtaiset uutiset

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista