Kuopion Energia

 
 

Energiayhtiöiden palveluihin ollaan aiempaa tyytyväisempiä

Energiateollisuus kertoo tiedotteessaan 23.2.2016: Energiayhtiöiden asiakkaat ovat aiempaa tyytyväisempiä oman yhtiönsä palveluihin ja toimintaan, erityisesti yhtiöiden tiedottamiseen häiriö- ja muutostilanteissa. Energian- tai lämmönkäytön neuvontapalveluilta odotetaan nykyistä parempaa toimivuutta. Tiedot käyvät ilmi Energiateollisuus ry:n tutkimustoimisto IROResearch Oy:llä teettämästä energiayhtiöiden asiakastyytyväisyystutkimuksesta, joka toteutettiin syksyllä 2015 tässä laajuudessaan nyt viidettä kertaa.

« Takaisin « Muut ajankohtaiset uutiset

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista